Badkamer

Waar vroeger de badkamer nog de plaats was om snel even te wassen, is de badkamer nu uitgegroeid tot een plaats om je heerlijk te relaxen na een dag van hard werken. En er zijn de afgelopen jaren heel wat hulpmiddelen op de markt verschenen om zalig in uw badkamer te kunnen relaxen.Zo is er volop keuze in accessoires, zoals verlichting, zeepbakjes, tandenborstelbekers, spiegels of handdoekenrekken. Of koop een mooie grote spiegel, deze zorgen ervoor dat uw badkamer grote lijkt.

Badkamer 

Een bad mag uiteraard niet in uw badkamer ontbreken, maar wie optimaal wilt relaxen koopt natuurlijk een whirlpool die met behulp van krachtige lucht- en/of waterstralen het water doet wervelen, bubbelen en bruisen. Of wat dacht u van een douchepaneel? Dit is eigenlijk de verticale variant van de whirlpool, want behalve een hoofd- en een handdouche is het douchepaneel uitgerust met zijdouches die zorgen voor een hydromassage.
 
Tegenwoordig worden er steeds meer badkamermeubels in de badkamer geplaatst. Door het gebruik van de designmeubelen wordt er een gezellige sfeer in de badkamers gecreeerd, waardoor het een ruimte wordt om er voor een langere tijd te vertoeven en niet alleen voor een snelle douche. De moderne badkamer laat zich ook kenmerken door hangende voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een urinoir. Voordeel van deze hangende voorzieningen is dat u met het schoonmaken van uw badkamer overal handig bij kan.

Extra sfeer kunt u nog creλren door gebruik te maken van mooie wastafels. Voor degene die een romantische badkamer wilt kan ervoor kiezen om een keramische wastafel met aan de onderzijde een golvende, gedecoreerde lijn aan te schaffen. Heel modern zijn de fraai ogende, nagenoeg vlakke glazen wasbakken.

U merkt het; keuzemogelijkheden volop in uw badkamer! Meer badkamer...

 

Woningaanbod

Zoek in meer dan 50.000 woningen

Zoek een woning:

Vul een plaats of postcode in...
Prijsklasse

Woningaanbod aangeboden door:

Nieuwbouwwoningen.nl

Woningennet.nl

 

Inrichting

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een bedrijf bij u in de wijk?


Klik op de categorie voor meer informatie over keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers etc.

 

 

Uw bedrijf gratis aanmelden? Klik hier

 

Gratis inrichtingbrochures aanvragen?

Keuken brochures

Vloer brochures

 

Online woonwebshop voor keuken, badkamer, wonen, slapen, tuin en vele andere artikelen

 

  Lees verder...    
\
Overige wijken
Poortwijk
Boechorst
Nagtegael
Piekenhoef
Schuytgraaf
Kadijken
Dragonder Oost
Kanaaloevers
Aanbiedingen

 

Advertentie

 

Wooninformatie

 

Advertentie

 

BIJN Solutions